Kijkmoment Nieuwe Rede op 19 september a.s.

16 september 2024

In Leimuiden is de bouw van nieuwbouwproject Nieuwe Rede in volle gang en de wijk krijgt steeds meer vorm. Ben jij benieuwd naar dit project en wil je deze fantastische locatie graag eens van dichtbij bekijken? Kom dan op 19 september a.s. naar het kijkmoment.

Tijdens het kijkmoment krijg je de mogelijkheid om de woningen te bekijken en het prachtige uitzicht te ervaren. Ook staat het verkoopteam er voor je klaar om je meer te vertellen over dit project en al jouw vragen te beantwoorden. Je bent op donderdag 19 september tussen 16.00 en 17.30 uur van harte welkom op de bouwlocatie! Mocht dit moment jou niet passen, dan is het ook mogelijk om met de makelaar een individuele bezichtiging in te plannen op een moment dat jou wel past, zowel doordeweeks als in het weekend!

Laatste woningen beschikbaar
Inmiddels zijn in Nieuwe Rede de laatste woningen te koop. Eén daarvan is een fraaie twee-onder-één-kapwoning van het type Tjalk. Deze woning heeft een moderne uitstraling en biedt je heel veel opties. De royale keuken en fijne living zijn door de grote raampartijen heerlijk licht. Daarnaast behoort een eigen ligplaats in de binnenhaven van Nieuwe Rede ook tot de mogelijkheden.

De oplevering van de eerste woningen van Nieuwe Rede nadert nu snel en vindt al plaats in het vierde kwartaal van 2024. Nu kopen is dus al op korte termijn wonen!

Interesse in wonen in Nieuwe Rede?
Zie jij jezelf al wonen in deze prachtige nieuwe wijk in Leimuiden? In de laatste beschikbare twee-onder-één-kapwoning of in één van de andere nog beschikbare woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Deze vertelt je graag meer over dit project en het actuele woningaanbod.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede

Leimuiden

14 woningen beschikbaar
152m - 185m woonoppervlakte
€ 815.000 tot € 1.345.000