Nieuw aanbod in Westvaartpark: 6 riante XL twee-onder-één-kapwoningen

27 augustus 2024

Zoek jij jouw droomhuis in het Groene Hart? Ontdek nu de energiezuinige tweekappers van Westvaartpark fase 2D in Hazerswoude-Rijndijk, met een royaal woonoppervlak én een riant kavel. Hier geniet je iedere dag weer van de rust in een geweldig groene omgeving.

Met woonoppervlaktes vanaf 172 m² heb je in deze royale tweekappers aan ruimte geen gebrek! Ze beschikken over een royale leefkeuken en woonkamer waar je volop kunt genieten met familie en vrienden. Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet. Ook hebben deze woningen nog een ruime zolderverdieping die helemaal naar wens in te delen is. Een extra slaapkamer, een hobby-/werkkamer: het is allemaal mogelijk! Nog meer ruimte vind je in de aangebouwde garage/berging van maar liefst 21 m². En daarnaast is er op eigen terrein ook nog eens plek om je auto te parkeren.

Niet alleen de woningen van Westvaartpark fase 2D zijn royaal, ook in de achtertuinen is heel veel plek om te genieten (kaveloppervlaktes vanaf 352 m²). De tuinen ligt op het oosten, zijn prachtig diep en grenzen aan de achterzijde aan het water. Zie jij jezelf al via de openslaande deuren naar de achtertuin lopen en hier volop genieten van de ruimte, de rust en het groen? Pak dan nu deze kans! De tweekappers van fase 2D zijn te koop vanaf € 795.000,- v.o.n.

Interesse?
Heb jij interesse in één van deze riante tweekappers in Westvaartpark? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt deze je graag meer over deze fantastische nieuwbouwwoningen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2d?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2d

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 2d

Hazerswoude-Rijndijk

172m - 180m woonoppervlakte
€ 795.000 tot € 825.000