Hoogste punt Park Beresteyn bereikt

11 juli 2024

Een mooie mijlpaal voor nieuwbouwproject Park Beresteyn in Voorschoten. Het hoogste punt van de bouw is onlangs bereikt. De oplevering van de appartementen volgt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2025.

Op deze fantastische locatie in Voorschoten komen 43 comfortabele, luxe drie- en vierkamer­appartementen en penthouses. De appartementen worden verdeeld over drie stijlvolle, kleinschalig opgezette villa’s met een gezamenlijke, half-verdiepte privé parkeergarage voorzien van een daktuin. Het vierde gebouw is Het Gastenhuis dat voorziet in een aanbod van hoogwaardige zorg. Park Beresteyn wordt zo ingericht dat de toekomstige bewoners een hoge mate van privacy genieten in de grote gemeenschappelijke parkachtige tuin. Inmiddels zijn alle appartementen verkocht.

Verkoop gemist?
Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning of -appartement in de regio Leiden en heb je de verkoop van Park Beresteyn gemist? Kijk dan op onze website voor het actuele nieuwbouwaanbod in de regio. Door je via onze homepage in te schrijven voor onze nieuwsbrief en/of je woonwensen in te vullen, kunnen we je op de hoogte houden van nieuwe projecten die passen bij jouw woonwensen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Beresteyn?

Bekijk ook het project Park Beresteyn

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Beresteyn

Voorschoten

102m - 174m woonoppervlakte
€ 688.850 tot € 1.499.850