Riant en waterrijk wonen in 't Voorhof in Noorden

29 augustus 2024

Een zeer riant woon- en kaveloppervlak, standaard drie ruime slaapkamers en een zolderverdieping die nog naar wens in te delen is; het zijn allemaal kenmerken van de onlangs vrijgekomen woning in 't Voorhof in Noorden. We lichten dit fraaie herenhuis voor je uit.

Dit luxe herenhuis (bouwnummer 1) heeft de eigenschappen van een vrijstaande woning en is met een woonoppervlak van maar liefst 196 m² meer dan royaal. De ruime keuken en de eet- en woonkamer bieden volop ruimte om te genieten met familie en vrienden. De keuken zelf is niet inbegrepen in de koopsom en kun je daardoor nog naar wens uitkiezen. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een luxe badkamer en separaat toilet. Daarnaast geeft de ruime zolderverdieping je de mogelijkheid om nog een extra slaapkamer of een werk-/hobbykamer te realiseren. Ook biedt de woning je veel ruimte voor maatwerk wat betreft de indeling, inrichting en afwerking. Verder is de woning gasloos, bijna energieneutraal en voorzien van een eigen warmtepomp i.c.m. vloerverwarming en -koeling (energielabel A+++).

Meer dan riante tuin
Ook buiten in de tuin is het volop genieten. Het kaveloppervlak is met 458 m² meer dan riant en je vindt er dan ook altijd wel een plekje in de zon. En dankzij het riante oppervlak is het ook mogelijk om er een veranda of bijgebouw te realiseren. Naar parkeerplek hoef je hier ook niet te zoeken. Je parkeert je auto namelijk gemakkelijk in de voortuin waar plek is voor maar liefst drie auto’s. De koopsom voor dit herenhuis bedraagt € 797.500,- v.o.n.

Waterrijk wonen
't Voorhof komt op een unieke plek direct aan de Binnenpolder in de gemeente Nieuwkoop. Hier kun je heerlijk wonen en iedere dag genieten van de ruimte en rust van deze groene en waterrijke omgeving. In de nabijheid van jouw herenhuis kun je varen, zwemmen, vissen of op een andere manier genieten van het water. Daarnaast biedt het nabijgelegen natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen ook volop mogelijkheid om heerlijk te recreëren.

Verwachte planning
De start bouw van ’t Voorhof staat momenteel gepland voor eind dit jaar. De oplevering zal naar verwachting eind volgend jaar plaatsvinden.

Is dit jouw droomwoning?
Heb jij in dit herenhuis jouw droomwoning gevonden? Of wil je graag meer weten over deze woning en welke mogelijkheden deze woning jou biedt? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor verdere toelichting of een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 't Voorhof?

Bekijk ook het project 't Voorhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

't Voorhof

Noorden

1 woning beschikbaar
165m - 196m woonoppervlakte
€ 395.000 tot € 797.500